fbpx

“Meta Grošelj me je navdušila že ob prvem stiku. Strateško, preudarno in z izjemno perfekcijo je marketinško usmerjala enoletni projekt, ki je podjetju Danfoss Trata v izjemen ponos in je tudi prejemnik zlate  nagrade BEEP! 2016, ki jo podeljujejo na HR kongresu za vzpodbujanje zavzetosti zaposlenih. Tudi v prihodnje bo Meta zagotovo pomembna soustvarjalka velikih načrtov, ki jih želimo razviti le skupaj z ljudmi, ki imajo jasne cilje, vrhunske kompetence in željo po zmagi, kar Meta brez dvoma ima!”


Mateja Panjan, interno komuniciranje, Danfoss Trata

“Dodana vrednost seminarja je ta, da sem začel spremljati čas, ki ga porabim za vsako aktivnost, in ugotovil, da mi gre ogromno časa kar nekam. Ko sem začel razmišljati o tem, se mi je učinkovitost spremenila. Od delavnice je minil mesec dni, počutim se veliko bolje, ocenjujem, da sem od 60 do 70 % povečal učinkovitost na vseh ravneh svojega življenja. Več naredim, več počivam. Delavnico Stress Free Productivity toplo priporočam, saj postreže z veliko konkretnimi primeri. Obenem pa je tematika podana razumljivo in hkrati učinkovito.”

Dušan Vukmirovič, glasbeni producent“Metina delavnica je zame pomenila trenutek, ko so se določene stvari postavile na svoje mesto. Čeprav se zavedaš, da imaš nek problem, ga včasih sam enostavno ne moreš rešiti. Metina neposrednost, energičnost in pa ”call to action” način predajanja znanja in praktičnih izkušenj, je tisto nekaj več, kar na katerikoli delavnici pričakuješ, da boš prejel. Time management sedaj resnično predstavlja četrto dimenzijo, ki reflektira dejanja samoupravljanja, za katera se nam niti ne sanja, da jih izvajamo v svojem vsakdanu oz. jih opravljamo nezavedno in posledično slabo, pomanjkljivo in nezadostno. Hvala Meta! Bila si D.A.R.E. zvezda mojega dneva.”

Petra Nađ, Izobraževalni center Finava


“Pristop k treningu veščin upravljanja s časom Četrte Dimenzije je edinstven. Usmerjen je k posamezniku, prilagojen njegovim potrebam in predznanju, tako da se – za razliko od marsikaterega drugega programa – zelo hitro preide iz teorije v prakso in k vidnim rezultatom. Bistveno k temu pripomore tudi Metin celostni pristop k problemu večnega pomanjkanja časa. Ko namreč uskladimo svoje zasebno in poslovno življenje, problem praktično sam izgine. In to se mi zdi njena glavna lekcija.”

Tina Štebe, podjetnica“Na Metinih srečanjih sem naučil poslušanja s polnim Jazom in prizemljitve vsakdanjika. Urejanje časovnice mi pomaga uravnavati tempo, ki ga pravzaprav diktiram sam in namensko porabo tudi tistih trenutkov, ko ne počnem popolnoma nič. Lažje se zavedam namena in pomembnosti svojega delovanja in se veselim uspehov, ki se jih prej morda nisem niti zavedal. Na koncu je pravzaprav izhodišče in lahkotnost ustvarjanja. Hvala!”

Sandi Lovše, exCTO Outfit7


“Za delavnico sem se odločila, ker sem imela kronično pomanjkanje časa. Imela sem občutek, da izgorevam, da samo delam, delam, delam. Na delavnici sem se naučila slediti sami sebi in si pisat, koliko časa porabim za kakšno stvar. Recimo, če vem, da za sestavo jedilnika rabim pol ure, če sem spočita, in dobri dve uri, če sem utrujena, bom eno uro porabila za počitek, jedilnik pa bo po počitku hitro sestavljen, pol ure pa sem privarčevala za druge stvari in v celoti sem na boljšem. Od delavnice naprej se počutim bolj mirno, ker imam občutek, da sem imam poslovno bolj pod nadzorom. Delavnico bi priporočala vsem, ki pravijo, da nimajo časa.”

Mojca Cepuš, nutricionistkaLepo in predvsem sveže poučno (tudi za nas poslovne veterane) je bilo poslušati predavanje na temo digitalne izložbe. Svež pristop in lucidni vložki s ščepcem humorja so pripomogli k sproščenemu počutju pri sicer zelo strokovni razlagi o razumevanju novih poti v poslovnem svetu. Metina interakcija z nami je pravzaprav ustvarila prvovrsten dialog, ki se je raztegnil tudi v čas po predavanju. Vsekakor zanimiva in sveža izkušnja pri podajanju novih pristopov v digitalni poslovni svet. Res četrta dimenzija…

Borut Kokelj, GLAMPro.eu


“Pridobljeno znanje uporabljam pri svojem delu posredno. Za skoncentrirana obdobja dela se ne izoliram povsem, si pa vsaj zabookiram koledar in sem ta čas na komunikatorju označena kot busy. Imam občutek, da me v tem času manj ljudi klikne. Če pa me že, nimam v glavi glasu: »dej hitro odpiši, da ne bo čakal«, ampak si rečem: »glej, vidi, da neki delam in sem zasedena, lahko tudi kakšno minuto počaka«. Zelo mi je pomagal tudi njen nasvet glede mailov – sem si odstranila opozorila o novih mailih.”

Aina Laimis, Danfoss TrataMetino predavanje na temo “Upravljanje s časom in energijami” je bilo zame koristno in je doseglo svoj namen. Zapomnil sem si namig, “Izbiraj, kar lahko zaključiš, ne kar lahko začneš”. Seveda je potrebno predloge udejaniti – prepoznati v sebi mozaike “rdeče, modre in zelene”, vztrajen, odziven, timski in ločiti pomembno od nepomembnega, najti kradljivce časa. Upam, da se srečamo še kdaj na kakšnem podobnem dogodku.

Bojan Drame, IVD Maribor


“Danes imeti čas je luksuz. Vedno ga je premalo, a se da. Prepričan sem bil, da sem dober gospodar svojega časa, preko Metinih treningov pa sem prišel do ugotovitev, da se še marsikje skrivajo možnosti, da se da še veliko narediti in izboljšati. Krasno!”

Peter Bruner, start up podjetnik, OOSM


Komentiraj