fbpx
Akcija!

Storytelling v Digitalni dobi – delavnica

(1 mnenje stranke)

100.00  67.00 

Morda ste tudi sami opazili, da nekateri ljudje pridobijo ogromno pozornosti in kupcev preko vsebin, ki jih delijo na družbenih omrežjih. Lahko, da tudi vi pišete bloge, postate ali snemate videe, a konverzij ni od nikjer.

Vsebina mora biti kreativna, koristna – a tudi prodajna! Vsebina kora vsebovat t.i. CTA elemente (call to action), ki niso samo “kupi zdaj” ali “še pet minut”. Obstaja 6 kategorij vsebinskih CTA, ki jih bom učila na delavnici.

Na delavnici boste dobili ze konkretne, jasne in takoj uporabne praktične napotke, ki preverjeno delujejo!

 • kako načrtovati skupine vsebin, ki jih komunicirate
 • kako strukturirati posamezni članek, post ali video, da pritegne pozornost
 • kako zasnovati zgodbo, ki potegne vase in vzbuja emocije
 • kako pozicionirati sebe kot strokovnjaka
 • Kako graditi vsebino s CTA-ji (call-to-action), da ta tudi prodaja

Datum delavnice je 10.5. od 12h do 16h – v Vrtnem Studiu, Dob pri Domžalah

Cena je okroglih 100 eur + ddv

Popust za prijave do 6. 5. 2019 =  67 eur + ddv 🙂

Scrollaj dol – in preberi več v opisu – ne pozabi tudi na zavihek “mnenja”, kjer najdeš ocene zadovoljnih strank;
Se vidimo! Meta
Kategorija: Oznake: , , Product ID: 3225

Opis

Morda ste tudi sami opazili, da nekateri ljudje pridobijo ogromno pozornosti in kupcev preko vsebin, ki jih delijo na družbenih omrežjih. Lahko, da tudi vi pišete bloge, postate ali snemate videe, a konverzij ni od nikjer.

Vsebina mora biti kreativna, koristna – a tudi prodajna!

Ne glede na to ali imate bralce, poslušalce, gledalce – ali pišete bloge, postate na fejsu ali pa snemate vide (v nadaljevanju jih navajam kot publika), si verjetno želite povratne informacije, odziva, lajkov, komentarjev. Želite si, da bi vaše vsebine delili naprej, da bi jih komentirali kot koristne – hkrati pa si želite, da bi vsebine dosegle tudi svoj namen – prodajo!
Storytelling v digitalni dobi je izobraževanje, ki vas nauči ključnih tehnik pisanja vsebin za digitalne platforme – bloge in pa družbena omrežja. Ne samo, da vas nauči kreativnega dela pisanja – ustvarjanja zgodbe – pokaže vam kaj – in kje so tisti gradniki, ki iz vaših sledilcev ustvarjajo kupce.
Ali boste dobili tiste lajke, komentarje in shere, ki si jih želite – je odvisno od vas. Vi ste tisti, ki imate v roki pero in papir. Vi sestavljate, vi gradite. Če delate na pravi način vas “ta pravi” najdejo, ta pravi “gšeft” najde pot do vas – medtem ko vaša prepoznavnost, vplivnost in osebna blagovna znamka pridobivata na vidnosti in kredibilnosti.

Na delavnici boste dobili zelo konkretne, jasne in takoj uporabne praktične napotke, ki v preverjeno delujejo:

 
 • kako načrtovati skupine vsebin, ki jih komunicirate 
Ni dobro ves čas govoriti o svojem poslu – hkrati nekateri ljudje cenimo svojp  zasebost ion ne želimo objavljat slike s počitnic ali naših otrok. Kaj narediti? Obstaja par spletnih orodij, ki vam pomaga najti prave vsebine – takšne, ki se dotikajo vašega posla in so hkrati izjemno zanimive prav vaši ciljni skupini;
 • kako strukturirati posamezni članek, post ali video, 
Obstaja univerzalna struktura podajanja informacij, ki pritegne pozornost in poskrbi, da publika ostane z vami. Kdorkoli karkoli piše – poste, knjige ali scenarije, jo morate poznati, predenj se lotite pisanja. Gre za formulo 4MAT, ki jo opisujem tudi v enem izmed svojih blogov in učim na delavnicah javnega nastopanja TOP JAVNI NASTOP.
 • kako zasnovati zgodbo, ki potegne vase
Najpogostejša napaka, ki jo počnejo nekateri ljudje je ta, da konec zgodbe že na začetku izdajo. Kar seveda pomeni, da se publika takoj odklopi in začne brkljat po svojih telefonih, saj je že dobila informacijo, ki jo je iskala. Na delavnici ti povem, kako zastavit zgodbo po načelih profesionalcev – ga ni pisatelja ali scenarista, ki nebi deloval po teh načelih.
 • kako pozicionirati sebe kot strokovnjaka 
Če se tudi tebi zatakne, ko gre za samopromocijo, si na pravem mestu. Poznam super enostavno tehniko, kako se takoj pozicioniraš kot strokovnjak brez odvečnega nakladanja. Brez dolgih pocukrano patetičnih zgodb. Ključna dejstva, ki govorijo jasno in glasno na prepričljiv način.
 • Kako graditi vsebino, da ta tudi prodaja
Dober vsebinski marketing vsebuje konkretne, jasne in glasne CTA-je ali “call-to-action”, ki pa nažalost Slovenci poznamo pod pojmom “kupi zdaj” in ga pogosto neposredno povezujemo s prodajnimi besedami ala “zadnja priložnost” etc… pa temu NI TAKO! CTA-ji so dejansko tista ključna razlika, ki vam bo pripeljala všečke in komentarje, ki vam bo pripeljala deljenje vaših vsebin in ki bo vplivala na rezultat, ki ga ustvarite. Roko na srce, z družabnimi omrežji je ogromno dela! In ni kako in kje vse dodajati CTA- call to action sugestije – in kaj vse spada pod CTA v digitalnem storytellingu, ki je del upravljanja s pozornostjo publike.
Delavnica je praktična in ti poda znanja, ki jih lahko takoj preneseš v prakso.

O meni:

Sem trenerka javnega nastopanja, 4 leta sem delovala v ekipi Andyja Harringtona, ki je v svetu guru številka 1. za profesionalne govorce. Izdala sem knjigo z naslovom FOKUS – Vzemi si čas zase in za svoj uspeh, ki je v Sloveniji sodegla zelo lepo število bralcev (500 prodajnih knjig). Sicer pa sem tudi NLP mojstrica in SDI trenerka, ter imam cca 12 let marketinških izkušenj (delala sem za Pristop, Merkur, Danfoss, Krko, Johnso&Johnson, Mahle, etc)
Vsebine za svoj blog in družabna omrežja sem dolgo ustvarjala, nažalost brez konkretnega uspeha. Bilo je to veliko dela brez haska. Pred par leti sem v pomoč poklicala nekaj coachev, ki so mi vsi po vrsti govorili o “prodajni noti”, a se mi je najprej zelo upirala. Konec koncev sem tipična Slovenka s tipičnim prodajnim kompleksom. A dejstvo je, da vsebinski marketing brez teh elementov ne deluje. Danes poznam 6 kategorij različnih CTA orodij – CTA = call to action, ki omogočajo, da moje objave dosegajo veliko boljše rezultate in so prodajno veliko bolj učinkovite.

Vrednost delavnice:

Vrednost te delavnice je definitivno višja, kot pa je njena cena, saj če pomislim, koliko let in koliko investicij sem sama vložila v pridobivanje teh znanj .. no comment 🙂
Cena je okroglih 100 eur + ddv
Popust za prijave do 6. 5.2019 =  67 eur + ddv 🙂
Se vidimo v kratkem 🙂
Meta

1 mnenje za Storytelling v Digitalni dobi – delavnica

 1. Nina Medved

  Super delavnica, polna koristnih vsebin, ki jih lahko apliciraš na kateri koli tekst. Metin pristop je individualen, pomaga ti, da narediš korak naprej. Zelo priporočam vsem podjetnikom in vsem, ki pišete bloge, fb objave, mailinge …

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

metagroselj.com © 2020. Izdelava strani: IT Melona

Pošlji mi vprašanje