fbpx

Šola Poslovne Retorike 2020/21

1,560.00  + ddv

Za vodje, podjetnike in nišne strokovnjake, ki si želite izpopolniti svoje veščine vplivanja in prepričevanja skozi komunikacijo.

Ne glede na to, ali je vaša vloga prepričati kupca, šefa, tim, sodelavca, investitorja, prijatelja, partnerja ali otroka – šola poslovne retorike je program, namenjen učenju tako umetnosti javnega nastopanja kot tudi veščin vplivanja in prepričevanja, ki jih poznamo pod pojmom retorika.

Program poteka v obliki mesečnih modulov, ki se smiselno nadaljujejo. Vsak modul je posvečen specifični tematiki, ki jo mesečno obdelamo na tri načine:

 • na skupinski delavnici,
 • na individualni coaching uri,
 • na pravem odrskem nastopu.

Šola poslovne retorike poteka od oktobra 2020 do aprila 2021. Lokacija odrskih nastopov so Domžale.

Daljši opis programa najdete v brošuri ŠOLA POSLOVNE RETORIKE – za posebno povpraševanje pa vas prosim, da mi pošljete mail na meta@metagroselj.com

*  Za največ 15 udeležencev

Pošlji vprašanje

 

Kategorija: Product ID: 2469

Opis

ŠOLA POSLOVNE RETORIKE – Za vodje, podjetnike in nišne strokovnjake, ki si želite izpopolniti svoje veščine vplivanja in prepričevanja skozi komunikacijo.

Komunikacijske veščine so ključni gradnik vodij jutrišnjega časa. Spretnost retorike, sposobnost pozitivno motivirati in argumentirati ter prodati tako vaše ideje in dobre namene kot tudi produkte in storitve so cilji šole poslovne retorike.

Ne glede na to, ali je vaša vloga prepričati kupca, šefa, tim, sodelavca, investitorja, prijatelja, partnerja ali otroka – šola poslovne retorike je program, namenjen učenju tako umetnosti javnega nastopanja kot tudi veščin vplivanja in prepričevanja, ki jih poznamo pod pojmom retorika.

7 MESECEV INTENZIVNEGA TRENINGA

Program poteka v obliki mesečnih modulov, ki se smiselno nadaljujejo. Vsak modul je posvečen specifični tematiki, ki jo mesečno obdelamo na tri načine:

 • na skupinski delavnici,
 • na individualni coaching uri,
 • na pravem odrskem nastopu.

Od oktobra 2020 do aprila 2021 bomo imeli:

 • 6 + 1 skupinskih delavnic preko ZOOM-a, ki jih dobite tudi v obliki posnetka, kar vam omogoča, da si vsako vsebino ogledate, kolikokrat želite (3 ure)
 • 6 ur individualnega coachinga 1 : 1 (90 min)
 • 6 + 1 odrskih nastopov v živo pred publiko (soudeleženci delavnice) (3 ure)
 • Finalni nastop, na katerega lahko povabite svoje poslovne kolege in prijatelje
 • 7 video posnetkov vaših nastopov s profesionalno montažo
 • 7 povratnih informacij coacha in publike o vsakem vašem nastopu, ki so izjemnega pomena za vaš napredek
 • Digitalna skripta s ključnimi vsebinami javnega nastopanja, retorike in analizami primerov dobre prakse (delno v slovenskem, delno v angleškem jeziku)
 • Dostop do zaprte FB skupine, kjer tedensko objavljam uporabne videonasvete (v angleščini)
 • Certifikat z nazivom PRAKTIK POSLOVNE RETORIKE, ki ga pridobite ob 80-odstotni udeležbi in uspešno opravljenih 80 % nastopov ter demonstriranem ključnem znanju vplivanja, prepričevanja in javnega nastopanja

6 MODULOV, 6 TEMATIK, 7 NASTOPOV

Program strukturirano odgovarja na vsa vprašanja in izzive ter ponuja konkretna znanja, orodja in priložnosti za trening tako retorike kot javnega nastopanja. Cilj je, da v polletnem programu razvijete samega sebe v izkušenega govorca, sposobnega obvladati komunikacijo v vsaki situaciji.

MODUL 1: Telesna govorica odličnega javnega nastopa

V tem modulu se boste naučili pet ključnih veščin govorništva in javnega nastopanja, ki vam bodo pomagale obvladati oder, govorico telesa, tonaliteto glasu, očesni stik in publiko! Pomenili se bomo tudi o liku govorca in premagovanju treme. Svoje znanje boste demonstrirali z nastopom na odru tako, da boste napisali in predali kratek govor o sebi, svojem podjetju, produktu ali ideji. (2 min)

MODUL 2: Spoznajte svojo publiko – in prepričajte!

V tem modulu boste spoznali tri ključne elemente psihologije vplivanja in prepričevanja. Naučili se boste razmišljati kot vaša publika, tako da boste stopili v njihove čevlje, glave in srca. Izvedeli boste, kako strukturirati svojo vsebino na način, ki pritegne vso pozornost vaše publike, in jo vključiti v vaše zgodbe. Svoje razumevanje vsebine modula boste demonstrirali na kratkem nastopu, ki je nadaljevanje teme prvega modula. (3 min)

MODUL 3: PITCH vaše edinstvene poslovne rešitve!

V tem modulu boste svojemu znanju – in govoru – dodali še tri nove ključne elemente psihologije vplivanja in prepričevanja, ki skupaj s prvimi tremi sestavljajo celoten PITCH vaše storitve ali produkta. Svoje znanje boste demonstrirali na pitch nastopu, ki je nadgradnja teme prejšnjih dveh modulov. (5 min)

MODUL 4: Vaša zgodba – zgodba strokovnjaka!

V tem modulu boste spoznali ključne elemente odličnega pripovedovanja zgodb. Izvedeli boste tudi, zakaj, kako in kaj v zgodbah je tisto najbolj prepričljivo. Ustvarili boste zgodbo o svojem poklicnem oz. poslovnem uspehu in ciljih, ki so še pred vami, na način, ki vas bo pozicioniral kot strokovnjaka v očeh vaše ciljne javnosti. Svoje znanje boste pokazali tako, da boste napisali in predstavili kratek TED talk format pripovedovanja zgodbe. (5 min)

MODUL 5: Principi motivacijskega govorništva

V tem modulu boste spoznali, kaj je tisto, kar razlikuje prezentacijo od motivacijskega govora. S specifičnimi tehnikami boste izostrili svoje govorniške spretnosti. Svoje znanje boste demonstrirali tako, da boste dodelali enega svojih govorov iz prejšnjih modulov z novim znanjem, izboljšanimi zgodbami ipd. ter nastopili pred soudeleženci programa. (3 min)

MODUL 6: Retorika za video marketing

V tem modulu se boste naučili, zakaj je dobro, da se uveljavite kot strokovnjak tudi na družbenih omrežjih in delite svoje znanje z ljudmi, ki hodijo po vaši poti. Naučili se boste sestaviti 3-mesečni plan komuniciranja. Izvedeli boste, kako strukturirati vsebino za video, tako da bo imel zanimiv začetek in vključene pozive k akciji – z uporabo vašega znanja tehnik prepričevanja. Svoje znanje boste demonstrirali z izdelavo kratkega videa, ki ga boste posneli in montirali izključno s svojim pametnim telefonom. (3 min)

PREMAGOVANJE TREME: v vseh modulih bomo veliko govorili tudi o premagovanju treme, učinkih sindroma vsiljivca, Dunning-Krugerjevih učinkih in raznih anksioznostih, ki vas lahko ovirajo na poti do večjega izpostavljanja v vaši stroki, pred deležniki ali v javnosti.

KOMU JE PROGRAM NAMENJEN?

Vodjem, podjetnikom in nišnim strokovnjakom, ki se zavedate, da so ravno komunikacijske veščine ključ do uspeha.

Vodjem, ki razumete, da je prav komunikacija zaslužna za večji del uspeha pri motiviranju sodelavcev za zasledovanje skupnih ciljev. Hkrati pa si želite vedeti, kako deluje psihologija vplivanja in prepričevanja in kako veščine vpeljemo v vsakdanjo komunikacijo, da uspešno upravljamo pravo moč besede.

Podjetnikom, ki ste v svojem podjetju hočeš nočeš vpeti v pred-, med- in poprodajne procese ter odgovorni za ustvarjanje interesa pri kupcih, investitorjih in kadrih na trgu. Zavedate se, da sta retorika in javno nastopanje ključa do karizme, ki jo kot podjetnik potrebujete za večjo prepoznavnost in vidnost na prenasičenem trgu.

Nišnim strokovnjakom, ki se včasih sprašujete, kako logično in zanimivo razložiti zapletene postopke in procese, ki jih obvladate, da bi vaši kupci in partnerji razumeli in prepoznali pravo vrednost vašega dela kot tudi koristi, ki jih omogočate.

DATUMI IZVEDBE PROGRAMA

Od oktobra 2020 do aprila 2021, vsak drugi torek v mesecu, popoldan. Točne datume si lahko pogledate v brošuri ŠOLA POSLOVNE RETORIKE

LOKACIJA ODRA: Blunout Domžale

Kaj boste PRIDOBILI ZASE?

Ko odpade trema na odru, odpade trema v življenju. Močno verjamem, da je ravno retorika najmočnejše orodje osebne rasti vsakega posameznika. Kajti če lahko nekaj storite pred množico, ne da bi se vam zatresla kolena, ste se v popolnosti sprejeli.

 • Pridobili boste diplomo oz. certifikat o opravljenem izobraževanju z nazivom PRAKTIK POSLOVNE RETORIKE.
 • Izboljšali boste svojo komunikacijo s konkretnimi tehnikami vplivanja in prepričevanja.
 • Izboljšali boste razumevanje vaših sogovornikov, strank in publike ter spoznali konkretne tehnike za razumevanje njihovih namenov, stališč in želja.
 • Izboljšali boste svojo komunikacijo na področju gradnje odnosov.
 • Naučili se boste ključnih tehnik javnega nastopanja, ki jih uporabljajo najbolj vešči govorci.
 • Naučili se boste veščin retorike, ki jih poznamo pod imenom psihologija vplivanja in prepričevanja.
 • Naučili se boste strukture pitchanja produktov ali storitev, ki je enostavna in ponovljiva.
 • Sestavili boste svojo zgodbo strokovnjaka, s katero se lahko uspešno pozicionirate na trgu.
 • Spoznali boste ozadje videomarketinga na družabnih omrežjih in pridobili znanje o bistvenih elementih dobrega promo videa, ki ga lahko izdelate popolnoma sami.
 • Spoznali boste pozitiven namen prodaje (in prodajanja).
 • IN BISTVENO: Postavili se boste v popolnoma novo moč – moč nagovora množic. Samozavestno, pozitivno in navdihujoče.

VREDNOST PROGRAMA IN PRIJAVE

Z zgodnjimi prijavami lahko pridobite popuste:

 • *10-odstotni popust velja na zgodnje prijave do 30. avgusta
 • *na prijavo dveh udeležencev iz istega podjetja velja prav tako 10-odstotni popust brez časovne omejitve
 • *možnost plačila v več mesečnih obrokih:
  • 2 x 790 EUR + ddv
  • 3 x 530 EUR + ddv
  • 6 x 280 EUR + ddv

Več informacij dobite pri meni: meta@metagroselj.com ali 041 349 496

Pohitite, mesta se že polnijo. Program pa je zaradi nastopov omejen na največ 15 udeležencev.

Pošlji vprašanje

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Šola Poslovne Retorike 2020/21”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pošlji mi vprašanje  Pošlji mi vprašanje