fbpx

Transformacijski coaching samo zate!

80.00  + ddv

Te zanima individualno delo z mano? Predlagam ti, da mi pišeš na meta@metagroselj.com in se najprej spoznava na kavi, da presodiva, ali sva pravi »fit« drug za drugega.

Nikoli namreč ne izvajam individualnih coachingov, predenj se ne prepričam o tem, da so moja znanja točno tista stvar, ki ti lahko pomaga do realizacije tvojih ciljev, tvojih sanj, tvojega polnega potenciala. Prepričati pa se moraš tudi Ti!

Na srečanju bova zastavila plan – postavila cilj – zastavila tudi cenovni okvir tvoje investicije, ki ti paše na kožo – oblikovala bova časovnico in sistem evaluacije. Nato pa AKCIJA!

Cena 80 eur na srečanje / pri čemer traja eno srečanje 120 minut. Najpogostejše vprašanje, ki mi ga zastavijo klienti je »koliko srečanj pa bi potrebovali«… in to je najtežje vprašanje na svetu! Imam kliente, ki že več let hodijo k meni, a vsakič z novimi cilji in drugačnimi izzivi. Imam kliente, ki pridejo rešit specifičen problem in le-tega rešijo že po par srečanjih.

Morda ti pomaga informacija, da so moji paketi popusta sledeči

5 srečanj = 5% popusta na avansno vplačilo
10 srečanj = 10% popusta na avansno vplačilo

Pošlji vprašanje

 

Kategorija: Product ID: 2475

Opis

Beseda coaching – vrsta dela – dejansko prihaja iz sveta športa. Vrhunski športniki (kot tudi umetniki in danes podjetniški profesionalci) računajo na ekspertizo strokovnjakov – trenerjev, psihologov, strategov – ki jim po angleško rečemo »coach«… in tako se je ta zgodba počasi preselila tudi na področje svetovanja oz. mentorstva, ki zelo verjetno tudi že od pamtiveka obstaja v podjetniških disicplinah.

Dejstvo je, da ljudje najboljše rezultate dobimo z individualnim delom ob spremsstvu mentorja, ki te podpira, ti čake pravo pot, korigira napake, opozarja na ovire ter ves čas drži visoko motivacijo za doseganje zastavljenih ciljev.

Hkrati je dokazano, da se nam močno poveča odgovornos do rezultatov, kadar moramo o rezultatih »nekomu« sprotno poročati oz. imamo nekoga, ki sledi našemu napredku in opazi, kadar smo brezvestno pojedli tri rogljičke, čeprav smo se zaobljubili postu.

Individualni coaching izvajam po procesu SCORE, ki je certificiran in pa priznan coaching proces. Posamezniku omogoča, da razvoja tiste dele sebe, kijih sam zastavi na način, ki tebi ustreza, v tempu, ki ga ti diktiraš. Naloga coacha je najprej ta, da ti omogoča občutek varnosti, hkrati pa te z znanjem in tehnikami potiska preko meja cone udobja, z namenom, da dosežeš  (ali celo presežeš) zastavljeni cilj.

Komu je namenjen individualni coaching

 • Managerjem in vodjem, ki se vsak dan soočate s časovnimi pritiski, ki jih morda sami več ne obvladujete in si želite stresne, čustvene, kot tudi fizične razbremenitve. Iščete trike, skrivnosti, ki vam lahko pomenijo velike časovne prihranke, iščete visoko produktivnost brez stresa.
 • Podjetnikom in podjetnicam, ki si želite večje fokusiranosti in manj razdrobljenosti na mikrovodenje – in želite več odgovornosti delegirati svojim članom tima oz. podizvajalcem
 • Ambicioznim mamicam (in tudi očetom), ki imate težavo z žongliranjem med delom in družino, kajti vsepovsod je prisoten tisti nadležni občutek krivde (ko niste več doma in ko niste dlje v službi). Iščete kvaliteten čas tako za delo, kot za družino, ter tudi nekaj časa samo zase J
Pošlji vprašanje

4 mnenja za Transformacijski coaching samo zate!

 1. Sandi Lovše, ex-Outfit 7

  Na srečanjih z Meto sem naučil poslušanja s polnim Jazom in prizemljitve vsakdanjika.  Urejanje časovnice mi pomaga uravnavati tempo, ki ga pravzaprav diktiram sam in namensko porabo tudi tistih trenutkov, ko ne počnem popolnoma nič. Lažje se zavedam namena in pomembnosti svojega delovanja in se veselim uspehov, ki se jih prej morda nisem niti zavedal. Na koncu je pravzaprav izhodišče in lahkotnost ustvarjanja. Hvala!

 2. Peter Bruner, OOSM

  Danes imeti čas je luksuz. Vedno ga je premalo, a se da. Prepričan sem bil, da sem dober gospodar svojega časa, preko Metinih treningov pa sem prišel do ugotovitev, da se še marsikje skrivajo možnosti, da se da še veliko narediti in izboljšati. Krasno!

 3. Tina Štebe, podjetnica

  Pristop h coachingu Mete Grošelj je edinstven. Usmerjen je k posamezniku, prilagojen njegovim potrebam in predznanju, tako da se – za razliko od marsikaterega drugega programa – zelo hitro preide iz teorije v prakso in k vidnim rezultatom. Bistveno k temu pripomore tudi Metin celostni pristop k problemu večnega pomanjkanja časa. Ko namreč uskladimo svoje zasebno in poslovno življenje, problem praktično sam izgine. In to se mi zdi njena glavna lekcija.

 4. Peter

  cid:eed3045a-1502-4295-bb19-a9b84e809204

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pošlji mi vprašanjePošlji mi vprašanje