fbpx

Coaching 1:1 RAZBIJ TREMO

480.00  + ddv

* cena velja za 6 obiskov

Morda se zelo dobro zavedate, da družabna omrežja ponujajo izjemno priložnost za promocijo vaših produktov, vašega znanja, vaših izkušenj. Platforme, ki danes povezujejo ljudi so odlični izkalni novih priložnosti – a morda tudi vam, kot marsikomu – na poti stoji zoprna TREMA. Čas je, da jo enkrat za vselej razbiješ!

Pošlji vprašanje

 

Kategorija: Product ID: 2639

Opis

Morda si že preizkusil posnet kak video, pa si nisi všeč.

Lahko, da se ti vse skupaj zdi preveč narcisistično. Zakaj bi se paradiral pred ljudmi. Zakaj bi napihoval svoje dosežke in uspehe. Zakaj bi se izpostavljal … ko pa se s tem izpostaviš nepotrebni kritiki.

Lahko pa, da najhujši kritik živi v tvoji glavi. Ves čas ti prigovorja, da nisi dovolj …

Trema je strah številka ena na svetu. Ljudje se celo gotove smerti bojijo manj – in to zato, ker je gotova. Trema je vbistvu strah pred neznanim. Kajti, ko se izpostaviš, ko pred ljudmi pokažeš celega sebe, obstaja verjetnost, da se zgodi marsikaj. Marsikaj nepredvidljivega. Ljudje se bojimo tistega, česar ne poznamo.

Kako ti coaching RAZBIJ TREMO lahko pomaga?

Ljudem pomagam izboljšat svoj nastop že več kot 4 leta in na tej točki se bom izjemno pohvalila. Orodja in tehnike, ki jih uporabljam so tako zelo učinkovita, da enostavno navdušujejo ljudi, ki delajo z mano. Ne samo, da jim pomagam izboljšat nastop ali video, pogumnejši in odločnejši postanejo na celi črti!

 • Sproščenost
 • Avtentičnost
 • Občutek lastne vrednosti bo zrasel
 • Zavedanje o sebi in svojih prednostih (darovih, ki jih lahko ponudiš ljudem v menjavo)
 • Tvoji nastopi ti bodo v užitek in zabavo!
 • Hkrati se naučiš trikov in skrivnosti strukture preznetacije, pisanja dobre zgodbe in prodajnih tehnik, saj coaching izvajam na realnem primeru, ki ga imaš na tvoji mizi (ali pa vsaj v mislih) TUKAJ in ZDAJ!

„Odkar delam z Meto se dosti bolje zavedam lastne vrednosti, ki jo vsak dan zjutraj prinesem s seboj na delovno mesto.“

„Če ne bi imela tebe Meta, tega videa nikoli nebi zmogla posneti. Zdaj pa mi je neverjetno, ko se gledam in vidim, česa sem sposobna!“

„Razturala sem! Moj nastop je bil enostavno fantastičen! Po koncu so sledile same pohvale, ljudje so hodili do mene in mi čestitali! Hvala TI Meta, res, za tvoj trud in mentorstvo!

„Meta, veš kaj mi je rekel direktor po koncu moje prezentacije? Bravo, vidim, da si postala že prava govorka! OMG…resno“

Povem ti svojo zgodbo

Četrtega februarja, leta 2015 sem sedela na stoli v dvorani Monsa in poslušala slovitega Andyja Harringtona obvladati slovensko podjetniško publiko. Prodal je več kot polovici 400-ih udeležencem seminarja v dvorani, med drugim tudi meni. Odločitev pa sem sprejela zaradi enega samega delčka vsebine.

„Ko stojiš tukaj gor, na odru, moraš bit absolutno 100% prepričan v to, kar govoriš. Verjeti moraš vase.“

Verjeti moraš vase. Verjetni moraš vase. Verjeti moraš vase? Absolutno? 100%?

Moja takratna samoevaluacija je bila za polovico nižja. Bila sem „cincar“. Ves čas v nekih dvomih. Rabila sem veliko zunanje potrditve. Iskala sem soglasje predenj sem storila, govorila … uf, da bi jaz učila mi še na kraj pameti ni padlo!

A ta 100% samozavest me je tako zelo prepričala, da sem plačala ogromno denarja za akademijo profesioanlnih govorcev v Londonu ter osebnega mentorja.

Leto dni za tem sem bila sprejeta med ACE coache in začela sem pomagati njegovim strankam. Še tri leta za tem sem na svol wall of fame obesila tri nominacije za BEST coacha – med katerimi mi res največ pomeni nominacija s strani klientov.  Members choice.  J

Danes vem, da si lahko oboje. Lahko cincaš ali pa si absolutno prepričan, kajti gre za izbiro stanja. Ta stanja – dejanska kemična stanja fiziologije – veliko manj psihe – so ključ do razbijanja treme.

Kako so moje tehnike drugačne

Tremo večinoma ljudje premagujejo z glavo. Razmišljajo. Ubesedijo. Sami sebe prepričujejo, a ne deluje. Morda si tudi ti že preizkusil s temi forami. Prepričeval si se, da bo vse ok, da je preza dovolj dobra, da je vse super, da si pripravljen, da si vadil … a povej mi, kako glasen je pa tisti glas, ki ti ves čas stiska srce?

Ne glede na to, kaj počne tvoja glava, tremo čutiš v telesu. Moja orodja so fiziološka. Na coachingih se večidel ukvarjamo s telesom. Reprogramiramo vzorce, kemijo, reakcije. In zato tudi deluje!

Obstajata dve poti – coaching in pa mentorstvo. Vedno imaš možnost, da se odločiš za coaching in kasneje dodaš še mentorstvo in s tem še izboljšaš rezultate tvojega dela.

Komu je namenjen coaching?

 • Samostojnim podjetnikom, ki si želite več prepoznavnosti na družabnih omrežjih
 • Prodajnikom in samostojnim podjetnikom, ki imate težave že pri hladnih klicih, se izogibate telefona, marketinga na drugažbnih omrežjih s in s tem režete svoje prihodke na pol (ali celo več)
 • Podjetnikom, ki si želite ojačati prezenco, kongurnetnost in avtentičnost ena na ena in pred množicami
 • Vodjem, ki si želite bolj sproščeno komunicirati s svojim kolektivom, predstvljati svoje ideje s tonom samozaupanja in navdušenja
 • Vsem, ki se vam ob tej ali oni priliki tresejo kolena
Pošlji vprašanje

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Coaching 1:1 RAZBIJ TREMO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pošlji mi vprašanjePošlji mi vprašanje